Algemene voorwaarden

Adres- en facturatiegegevens
Facturatie- en verzendadres:

Tiny Sea Tales
Diestsesteenweg 800/1
3010 Kessel-Lo

Contact via Whatsapp of SMS : +32 478 54 14 96

BTW N° : BE 0713 516 360
KBC: BE49 7340 5021 3471

Algemene voorwaarden
De voorwaarden waarmee je akkoord gaat bij aankoop:

 • A. Prijzen: De prijzen op de website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op de website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt. Alle prijzen zijn per stuk, tenzij anders aangegeven. Tiny Sea Tales houdt zich het recht voor de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd later een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil. Tiny Sea Tales kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn zoals bvb als gevolg van materiële, invoer-, zet- of drukfouten. Productfoto’s zijn illustratief bedoeld. Informatie over de artikelen is steeds indicatief en kleuren en afmetingen kunnen licht afwijken omdat het een handgemaakt product betreft.
 • B. Betaling: Er kan betaald worden via overschrijving of Bancontact.
 • C. Verzending: Als je handgemaakte juweel klaar is, kan je kiezen om het juweel per post op te sturen of zelf af te halen.
  • Pakketpost: Ik werk samen met de verzendpartner Myparcel via Bpost. Je verzending zal aangemaakt worden via het systeem van Myparcel en je ontvangt een traceercode om je aflevering te volgen. Je pakket zal afgeleverd worden door de pakketservice van BPost na 1 a 2 werkdagen. Deze verzendtermijn gaan in vanaf het moment dat je van mij de verzendbevestiging hebt ontvangen. Vanaf dan is het pakket in handen van Bpost, indien er zich onregelmatigheden (staking, drukte, verlies) voordoen bij Bpost kan deze termijn oplopen. Wij zijn bij niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal tijdens de verzending. Indien er zich een probleem voordoet na verzending gelieve dan eerst contact op te nemen met Bpost. U kan daarna mij hiervan ook op de hoogte te brengen, ik bekijk dan hoe we dit probleem voor u kunnen oplossen.
  • Afhalen: Bestellingen kunnen steeds opgehaald worden in het Atelier van Tiny Sea Tales. Indien je deze optie verkiest vervallen de verzendingskosten. Afhalen kan nadat u van mij een berichtje heeft ontvangen. Afhalen kan doorheen de week vanaf 17u30.
 • D. Communicatie: U kan contact met mij opnemen voor het plaatsen van uw bestelling. Tijdens het maken en/of afronden van uw bestelling neem ik vervolgens nogmaals met u contact op om te melden dat de bestelling klaar is voor verzending.
 • E. Leveringstermijn: De levertermijn na het ontvangen van uw betaling is ongeveer een week.  Voor producten die voor u op maat gemaakt worden of die u aankoopt in nabestelling is de leveringstermijn langer (ca 14 dagen). De koper bezorgt aan Tiny Sea Tales het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder verantwoordelijkheid van de koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.
  Overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt de maximale levertijd 30 dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, dient Tiny Sea Tales de koper hiervan tijdig te verwittigen en heeft de koper het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald.
 • F. Herroepingsrecht: In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten die binnen het toepassingsgebied vallen van de wet heeft de consument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Ingeval de consument zich op deze mogelijkheid beroept, moet hij de goederen op eigen risico en kosten terugsturen naar Tiny Sea Tales, Diestsesteenweg 800/1, 3010 Kessel-Lo. Wij behouden het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan de verkoper of de leverancier van het artikel.
 • G. Herstellingen, aanpassingen & onderhoud: Indien uw juweel een herstelling of aanpassing moet krijgen en u kunt aantonen dat het buiten uw schuld om gebeurd is, dan heeft u een garantie van één maand na ontvangst. Herstellingen zijn dan voor onze rekening, let wel dat u nog over alle onderdelen beschikt. U dient mij hiervan op de hoogte te brengen via email (info@tinyseatales.com). U kan het juweel na contact met Tiny Sea Tales binnen brengen voor herstelling in het atelier, of verzenden. Omruilen kan indien het juweel niet gebruikt of beschadigd is. Je hebt hiervoor 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. 
  • Indien te klein: geen probleem, ik maak de ring met plezier groter (op voorwaarde dat je de exactere ringmaat bevraagd bij een juwelier of een ringsizer aankoopt). 
  • Indien te groot: Seaglass ringen kunnen niet verkleind worden. Basisringen wel.
 • Zilveren juwelen kun je mooi houden of reinigen door ze af en toe in een zeepsopje (bv van groene zeep) te doen. Borstel het sieraad hierin voorzichtig schoon met een zachte tandenborstel. Spoel het sieraad daarna af met lauw water en droog het met een zacht doekje.Je kunt ook een zilverpoetsdoekje gebruiken, door zachtjes te wrijven, verwijdert dit eventueel vuil en verkleuringen. 
 • H. Privacybeleid: Ik hecht veel belang aan uw privacy. Hoewel de meeste informatie op deze site beschikbaar is zonder dat er persoonlijke gegevens moeten worden verstrekt, wordt dit bij een eventuele afrekening wel gevraagd. Deze informatie zal enkel gebruikt worden binnen Tiny Sea Tales. (bv mijn klantenbeheer, …).De gebruiker kan zich, kosteloos en op verzoek, steeds verzetten tegen het gebruik van zijn gegevens voor direct marketing. Daartoe zal hij zich richten tot Tiny Sea Tales, Diestsesteenweg 800/1, 3010 Kessel-Lo. Uw persoonsgegevens worden nooit doorgegeven aan derden.
  Conform de wet verwerking persoonsgegevens van 08/12/1992 beschikt de gebruiker over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van zijn persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u  via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan naam onderneming, adres, email adres, gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.