Privacy Policy

Privacyverklaring

Tiny Sea Tales, gevestigd op het adres: Diestsesteenweg 800 bus 1, 3010 Kessel-Lo te België met BTW-nummer BE 0713.516.360, betreft de verwerkingsverantwoordelijke van de persoonlijke gegevens die we verzamelen, zoals uiteengezet in deze Privacy Policy respecteert de privacy van bezoekers op deze website, in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens.

Omdat Tiny Sea Tales veel waarde hecht aan uw privacy leggen wij u in deze privacyverklaring uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken, maar ook waarom wij dit doen. Deze privacyverklaring wordt gebruikt door Tiny Sea Tales. Tiny Sea Tales is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die verwerkt worden

Tiny Sea Tales kan persoonsgegevens over jou verwerken doordat je gebruik maakt van de diensten van Tiny Sea Tales. Tiny Sea Tales kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

1. Voor- en achternaam
2. Adresgegevens
3. Telefoonnummer
4. Emailadres
5. IP-adres

Waarom Tiny Sea Tales deze gegevens gebruikt

Tiny Sea Tales verwerkt jouw persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te nemen als je daarom verzoekt, en/of om je schriftelijk (per email en/of per post) te benaderen indien je telefonisch niet bereikbaar bent. Tiny Sea Tales kan jouw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jouw gesloten overeenkomst van opdracht en/of op basis van een gerechtvaardigd belang.

Hoe lang Tiny Sea Tales gegevens bewaart

Tiny Sea Tales bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor deze gegevens verzameld worden.

Delen met andere

Tiny Sea Tales verstrekt jouw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Tiny Sea Tales worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van jouw computer, het tijdstip van opvragen en gegevens die jouw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tiny Sea Tales gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Cookies, Google en Facebook

Tiny Sea Tales gebruikt Cookies, Google Analytics, Google Tag Manager en Facebook Pixel om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords- en Facebook-advertenties van Tiny Sea Tales zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van jouw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google en Facebook opgeslagen op de servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google en Facebook voor meer informatie.

Google en Facebook kunnen deze informatie aan derden verschaffen indien ze hiertoe wettelijk worden verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens hen verwerken. Tiny Sea Tales heeft hier geen invloed op.

Tiny Sea Tales geeft geen toestemming om via Tiny Sea Tales verkregen informatie te gebruiken voor andere diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering stuur je naar Tiny Sea Tales via info@tinyseatales.be. Tiny Sea Tales zal zo snel mogelijk op jouw verzoek reageren.

Beveiliging

Tiny Sea Tales neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en of ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. Indien een inbreuk i.v.m. persoonsgegevens plaatsvindt, meldt Tiny Sea Tales deze zonder onredelijke vertraging en, indien mogelijk, uiterlijk 72 uur nadat ze er kennis van namen aan de Privacycommissie, tenzij het niet waarschijnlijk is dat de inbreuk in verband met persoonsgegevens een risico inhoudt voor de rechten en vrijheden van natuurlijke personen.

De website van Tiny Sea Tales gebruikt een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.